Tafelbladen in extra helder glas


Franeker, 20 april 2015 - GLAZZ® heeft haar glasassortiment voor tafelbladen uitgebreid met extra helder glas. Bij extra helder glas ontbreekt de groene gloed die gewoon blank glas wel heeft.

 

Extra helder glas

Gewoon blank glas heeft van zichzelf een groene gloed. Hoe dikker het glas hoe groener de gloed wordt. Deze groene gloed is het beste zichtbaar op de kopse kant van het glas. Omdat niet iedereen deze groene gloed mooi vindt, biedt Glazz.nl nu ook extra helder glas aan voor haar maatwerk tafelbladen van glas. Bij extra helder glas ontbreekt de groene gloed die gewoon glas wel heeft.

 

Tafelbladen van veiligheidsglas

De glazen tafelbladen op maat van Glazz.nl zijn altijd gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas. Dit geldt ook voor de extra heldere tafelbladen. Het voordeel van gehard veiligheidsglas is dat het wel tot 5x sterker is dan ongehard glas. De kans op breuk is hierdoor vele malen kleiner, wel zo veilig! De tafelbladen van GLAZZ® zijn geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

 

Dikte tafelblad op maat

Via de webshop www.glazz.nl bestelt u eenvoudig uw tafelblad op maat. De tafelbladen worden aangeboden in 6, 8 en 10 mm dik glas. Bent u op zoek naar een dikker tafelblad van glas? Stuur dan een e-mail naar info@glazz.nl en vraag naar de mogelijkheden. Sommige glassoorten kunnen we leveren tot wel 24 mm dik!

 

Bestel een proefstukje

Om zeker te zijn welk glas het beste past bij uw interieur, adviseren wij altijd om een sample te bestellen. Zo weet u precies wat u bestelt. De kosten van een sample zijn € 9,99 inclusief verzendkosten. De kosten van het sample krijgt u terug bij u een eventuele vervolgbestelling.