Uniek op GLAZZ.nl, online keukenwandconfigurator

Simpel, snel en de prijs direct in beeld

 

Franeker, 29 maart 2013 - Met de keukenachterwandconfigurator kunt u zelf online uw eigen glazen keukenachterwand samenstellen. Het enige wat u hoeft te doen is het opgeven van de juiste maten, de gewenste kleur en eventuele sparingen.

 

Voordelen glazen keukenachterwand

Een spatwand van glas is hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Nooit meer spagettisaus in de voegjes van de tegels en makkelijk afneembaar. Naast het gemak dat een glazen keukenachterwand biedt, is het zeer stijlvol. Heeft u nog een goede keuken, maar vindt u de tegeltjes niet meer mooi? Dan is een glazen achterwand ideaal voor u, u plakt hem namelijk direct over de oude tegeltjes!

 

Online configurator glazen spatwanden

Met de online configurator op glazz.nl kunt u voor het eerst zelf online uw glazen keukenachterwand samenstellen en bestellen. Stap voor stap wordt u door de configurator geleid. Zo kunt u aangeven hoe groot uw keukenachterwand is, welke kleur u wenst en waar stopcontacten worden geplaatst.

 

Montage achterwand van glas

Het plaatsen van een glazen keukenachterwand vraagt geen special skills. U hoeft de glasplaat alleen maar te voorzien van montagekit en u kunt de plaat op de wand monteren. Snel en eenvoudig. Bovendien kunt u de montagekit via onze webshop bestellen. De aansluiting van de keukenachterwand op het aanrecht kunt u het beste afkitten met een hoogwaardige siliconenkit. In onze webshop verkopen wij professionele siliconenkit in bijpassende kleuren.