Nieuwe kleuren

Franeker, 30 maart 2015 - Om nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen hebben we ons assortiment kleuren uitgebreid. Kies voor trendy Jeans als tafelblad of voor warm Wijnrood als glazen keukenachterwand.

 

Gekleurd glas

Gekleurd glas wordt voor verschillende doeleinden toegepast. Denk hierbij aan een glazen keukenachterwand, een aanrechtblad van glas of als tafelblad op maat. Om nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen heeft GLAZZ haar assortiment verder uitgebreid. Bekijk hier de nieuwe kleurenkaart voor gekleurd glas.

 

Online glas sample bestellen

Kleuren zien er op glas altijd anders uit dan op papier, of op uw computerscherm. Daarom kunt u veilig en eenvoudig via de site proefstukjes van het glas bestellen. Kunt u thuis goed bekijken of de kleur past bij uw interieur!

 

De nieuwe glaskleuren

Bij de Basic kleuren zijn de kleuren Natural White - een offwhite waarbij de groene gloed van het glas aanwezig is - en Lichtgrijs toegevoegd. Bij de Naturals zijn de kleuren Zand en Wijnrood nieuw. Bij de Trendkleuren is de kleur Jeans toegevoegd. Alle nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in hoogglans en mat.