Nieuw: glazen schrijfborden

Franeker, 28 september 2015 - Allergievriendelijk, modern en bovenal erg praktisch: glazen schrijfborden. Ideaal voor de familieplanning van deze week, of voor het snel noteren van de boodschappen. En uitgevoerd in glas bovendien een stijlvolle aanvulling op uw interieur.

 

Nieuw:  glazen schrijfborden

Sinds kort kunt u bij glazz.nl ook glazen schrijfborden online bestellen. De schrijfborden zijn leverbaar in blank (helder) glas en in ondoorzichtig wit, natural white, lichtgrijs en  zwart. De schrijfborden hebben een afmeting van 40 x 60 cm, of 500 x x 750 mm.

De glazen schrijfborden worden gemonteerd met rvs afdekkapjes of met rvs afstandhouders. De afstandhouders zorgen er voor dat de glasplaat 2 cm van de wand komt te hangen, waardoor je een ruimtelijk effect creëert. Het rvs geeft de schrijfborden een stoere maar ook chique uitstraling.

 

Schrijven op glas

Schrijven op glas gaat heel makkelijk met een non-permanent marker, of kies voor een hippe krijtstift. Krijtstiften zijn mat en hebben een platte punt, waarmee uw geheugensteuntje omgezet wordt in leuk detail van uw interieur.

 

Allergievriendelijk

Schoolbordverf is erg trendy, maar heeft één groot nadeel. De krijtjes zorgen voor veel stof in huis, helemaal als je een allergie hebt. De glazen schrijfborden worden beschreven met een natte pen en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Dus het zelfde gemak, maar dan zonder stof!