Hoezo, less is more?

 

Franeker, 8 mei 2015 - Bij het inrichten van woningen wordt vaak gezegd: "Less is more". Maar sommige klanten kunnen geen genoeg krijgen van glas.

 

Toepassingen glas in keuken

Glas kun je op verschillende manieren toepassen in je huis. Als spatwand achter het fornuis, als legplankje of als aanrechtblad. Maar wat je niet snel verwacht is dat je glas ook kunt gebruiken om je bestaande keukenkastjes te renoveren. De eigenschappen van glas zijn namelijk perfect voor in de keuken. Het oppervlak is glad waardoor het makkelijk schoon te maken is. Dit maakt een glazen aanrechtblad en keukenachterwand extra hygiënisch. Het glas en de kleur zijn hittebestendig. Perfect voor bij het gasfornuis.

 

Glazen keuken

Sommige klanten kunnen geen genoeg krijgen van glas. Eén van onze klanten heeft niet alleen een glazen achterwand, maar ook een glazen aanrechtblad, glazen legplankjes én glazen keukenkastjes! Het glazen werkblad is uitgevoerd in Basic Zwart. De keukenachterwand is gemaakt in Basic Wit net als de witte deurtjes. De zwarte keukenkastjes zijn net als het glazen aanrecht uitgevoerd in Basic Zwart.