Heldere keukenachterwanden op maat


Franeker 21 september 2015 - Om ons assortiment continu aan te laten sluiten op uw wensen is het assortiment uitgebreid met maatwerk transparante glazen spatwanden voor in de keuken.

 

Gestuukte wand

Veel van onze klanden willen hun speciaal gestuukte, of geverfde wand beschermen bij het fornuis. Omdat gehard glas hittebestendig is, is een transparante keukenachterwand hiervoor de perfect oplossing.

 

Maatwerk en standaard maten

Transparante spatschermen zijn leverbaar in de volgende standaard maten: 60 x 70 cm en 90 x 70 cm. De standaard transparante keukenachterwanden worden standaard geleverd inclusief schroefgaten en rvs afdekdopjes voor de schroeven. Bent u voor uw keuken op zoek naar een andere maat? Of wilt u uitsparingen aanbrengen voor bijvoorbeeld stopcontacten of bovenkastjes? Dan kunt u uw op maat gemaakte transparante keukenachterwand online samenstellen en bestellen. Bij stap 4 van 6 kunt u aangeven of u een transparante keukenachterwand (blank of extra helder) wilt, of één in een gedekte kleur.

 

Helder blank of extra helder blank?

De transparante glazen keukenachterwanden zijn leverbaar in helder blank of extra helder blank. Helder blank is het standaard glas en heeft een lichte groene gloed, die met name op de kopse kant van het glas zichtbaar is. Extra helder blank is zoals de naam het zegt helderder dan helder blank glas. Extra helder glas heeft een lichte blauwe gloed op de kopse kanten van het glas. Beide glassoorten zijn ook in een matte (satijnglas) variant leverbaar. Twijfelt u over de glassoort bestel dan eerste een proefmonster.

 

Montage transparante glazen achterwand

Een transparante glazen keukenachterwand kun je bevestigen met behulp van schroeven. In het glas worden dan schroefgaten aangebracht. De schroeven kunt u netjes afwerken met rvs afdekdopjes. U kunt er ook voor kiezen om de transparante achterwand met kit te bevestigen. Enig kitervaring om dit netjes te doen is hierbij wel nodig. Immers, het glas is transparant waardoor uitgelopen kit altijd zichtbaar is.