Groene Sector Vakbeurs 2015

 

Franeker, 8 januari 2015 - Op 13, 14 en 15 januari 2015 vindt de Groene Sector Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal van Hardenberg. Glazz.nl is opnieuw aanwezig en laat de mogelijkheden van de windschermen van glas zien.

 

Windschermen zijn er in vele soorten en maten. De glazen windschermen van Glazz.nl kenmerken zich door haar stijlvolle ontwerp met RVS staanders. De staanders zijn eenvoudig te monteren. Bijvoorbeeld met betonankers, betonpoeren of met het speciaal ontwikkelde heipaalsysteem. De glazen windschermen zijn hierdoor geschikt voor iedere ondergrond.

 

Mogelijkheden glas ongekend

De mogelijkheden van het glas zijn ongekend. U kunt kiezen voor helder blank glas, of satijnglas (melkglas) wat meer privacy biedt. Gekleurd glas, bijvoorbeeld brons of grijs, geeft het winscherm van glas een chique uitstraling. En met een keramische print geeft u het windscherm een personal touch. Iedere print is mogelijk en de print wordt gemaakt met een speciale verf die UV-bestendig en krasvast is. De glazen windschermen zijn hierdoor een duurzame oplossing voor het afschermen van uw terras, balkom of tuin.

 

Glazen windschermen 100% veilig

Alle glazen windschermen van Glazz.nl zijn gemaakt van thermisch gehard veilgheidsglas. Het is ook mogelijk de glazen windschermen te voorzien van doorvalbeveiliging. Hierdoor kunnen de glazen windschermen ook op hoogte worden toegepast.

 

Mooie projecten met windschermen van glas

De Groene Sector Vakbeurs is voor Glazz.nl dé beurs om in contact te komen met hoveniers. Naar aanleiding van de beurs van vorig jaar leverden wij het glazen windscherm dat geplaatst is bij het nieuwe hotel van Van der Valk in Uden. Lees hier meer over het project in Uden.

 

Gratis toegang  

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs op 13, 14 en 15  januari laten wij de mogelijkheden van ons glazen windscherm zien. Kom langs op stand 222 en oordeel zelf! Vraag nu eenvoudig uw gratis toegangskaarten aan!