Groene Sector Vakbeurs

Kom en bewonder onze glazen windschermen

 

Franeker, 11 december 2013 - Op 7,8 en 9 januari 2014 vindt de Groene Sector Vakbeurs weer plaats in de Evenementenhal van Hardenberg. Glazz.nl is weer opnieuw aanwezig en laat de mogelijkheden van de windschermen van glas zien.

 

Windschermen zijn er in vele soorten en maten. De glazen windschermen van GLAZZ® kenmerken zich door haar unieke ontwerp met RVS staanders. De staanders zijn eenvoudig te monteren. Bijvoorbeeld met betonankers, betonpoeren of met het speciaal ontwikkelde heipaalsysteem. De glazen windschermen zijn hierdoor geschikt voor iedere ondergrond.

 

De mogelijkheden van het glas zijn ongekend. U kunt kiezen voor helder blank glas, of satijnglas (melkglas) wat meer privacy biedt. Gekleurd glas, bijvoorbeeld brons of grijs, geeft het winscherm van glas een chique uitstraling. En met een keramische print geeft u het windscherm een personal touch. Iedere print is mogelijk en de print wordt gemaakt met een speciale verf die UV-bestendig en krasvast is. De glazen windschermen zijn hierdoor een duurzame oplossing voor het afschermen van uw terras, balkom of tuin.

 

Tijdens de Groene Sector Vakbeurs op 7, 8 en 9 januari laten wij de mogelijkheden van ons windscherm zien. Kom langs op stand 149 en oordeel zelf!