Gratis inmeetservice


Bent u op zoek naar een maatwerk keukenachterwand van glas, of een op maat gemaakte volglazen schuifdeur en suite? Bestel dan de inmeetservice van Glazz.nl en ontvang het aankoopbedrag van € 95,00 retour.*

Gratis inmeetservice Glazz.nl

Dus geen twijfels of het wel gaat passen. Met de inmeetservice van Glazz.nl krijgt u 100% pasgarantie. Lees hieronder hoe u het inmeten kunt bestellen en wat de voorwaarden zijn.

 

Hoe bestel ik de inmeetservice?

Bij bijna alle producten kunt u online via de drop downmenu's selecteren of u, bijvoorbeeld een schuifdeur, wilt laten inmeten. De inmeetkosten zijn dan direct gratis. Ook als u het combineert met montage.

 

Bij de maatwerk glazen keukenachterwanden, glazen keukenwerkbladen, spiegels op maat, glazen wastafelbladen en glazen tafelbladen kunt u de inmeetservice niet bij het product meebestellen. Immers, u weet nog niet welke maat u moet invullen. Het inmeten van deze producten kunt u hier bestellen. Na het inmeten ontvangt u een offerte op basis van de inmeetgegevens. Plaatst u vervolgens binnen drie maanden uw bestelling, dan krijgt u de aanschafwaarde van het inmeten retour.

 


*Voorwaarden

Voor de actie met gratis inmeetservice gelden de volgende voorwaarden:

  • Bevestig de offerte binnen 3 maanden na uitgifte
  • De orderwaarde van de vervolgopdracht bedraagt minimaal € 250,00 incl. btw

 

Deze actie is van toepassing op de volgende producten van Glazz.nl: