GLAZZ bij VT Wonen op de Woonbeurs

GLAZZ + VT Wonenen = Style!

 

Franeker, 6 oktober 2014 - VT wonen presenteerde verschillende stylekamers op de Woonbeurs 2014 in de RAI Amsterdam. In de Slapen & Baden stylekamer hing een prachtige spiegel van Glazz.nl.

 

Ieder jaar wordt in de RAI Amsterdam de Woonbeurs georganiseerd. VT Wonen is hier één van de vaste exposanten. Ook dit jaar hadden zij weer enkele stylekamers ingericht om de bezoekers te inspireren. Voor de stylekamer Slapen & Baden heeft VT Wonen Glazz.nl benaderd voor een ronde spiegel op maat met een doorsnede van maarliefst 2 meter! Zelf brachten zij de tekst "You wonderful wonderful thing You" aan op de ronde spiegel.   

 

Spiegel op maat

Wilt u net als VT Wonen een maatwerk spiegel voor uw badkamer of slaapkamer? Dat kan! Op onze site bestelt u eenvoudig spiegels op maat in verschillende diktes. U geeft de maten in millimeters in, kiest de gewenste dikte van het glas en u ziet direct wat de spiegel kost. Vanuit het winkelmandje bestelt u eenvoudig én veilig uw spiegel op maat. De levertijd voor spiegels op maat is 10-12 werkdagen.

 

Ronde spiegel

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een ronde spiegel online te bestellen. Wilt u toch een ronde spiegel op maat? Of wilt u een tekst permanent gezandstraald in de spiegel? Neem dan contact op met ons en geef de gewenste doorsnede en dikte van de spiegel aan. U ontvangt dan binnen 1-2 werkdagen een offerte.

Ook zo'n mooie spiegel op maat, net als VT Wonen?

U bestelt u maatwerk spiegel hier