Glazen achterwand in VT Wonen

 

Franeker, 22 september 2015 - Even binnen kijken de familie Dijkstra in Dokkum met VT Wonen.* No-nonsens, eerlijk en stoer, kijk mee hoe glas hier in past.

Binnenkijken met VT Wonen

In het septembernummer van VT Wonen kun je een kijkje nemen in het huis van de familie Dijkstra in het Friese Dokkum. Zij hebben hun 2-onder-1 kapwoning ingericht aan de hand van de volgende kernwoorden: no-nonsense, eerlijk, stoer, met kleur en kunst als persoonlijke smaakmakers.

 

Heldere keukenachterwand

In de keuken is de achterwand achter het fornuis voorzien van een glazen spatscherm. Voordeel is dat je de afwerking van de muur gewoon blijft zien en dat hij makkelijk schoon te maken is.

 

Maatwerk spatscherm glas

Transparante glazen spatschermen zijn leverbaar in standaard maten die je eenvoudig met een schroefverbinding aan de wand kunt bevestigen. Op zoek naar een afwijkende maat? Of wil je de glazen wand voorzien van uitsparingen voor bijvoorbeeld een stopcontact? Dan is een keukenachterwand van glas ook leverbaar als maatwerk. Met een maatwerk spatwand van glas heb je geen naden!

 

* Bron: VT Wonen, Kijkje in de Friese keuken, september 2015, Uitgeverij Sanoma.
blz-121-uitsnede-compressor-1