Extra brede glazen schuifdeur Olaf


Franeker, 22 oktober 2015 - Glazen schuifdeur Olaf is nu ook beschikbaar als XXL variant.

 

Nieuw: schuifdeur Olaf tot 1.500 x 2.400 mm

Steeds vaker kregen wij de vraag naar schuifdeuren die breder waren dan een meter breed. Reden om ons assortiment uit te breiden met een maatwerk glazen schuifdeur Olaf met een maximale breedte van 1.500 x 2.400 mm. De meegeleverde aluminium rail en afdekkap in rvs finish hebben een lengte van 3.000 meter en zijn eenvoudig op maat te zagen in het werk. Uiteraard is ook de extra grote glazen schuifdeur voorzien van een soft-close systeem.

 

Glazen schuifdeur, de perfecte afsluiter

Met een schuifdeur van glas sluit u perfect ruimtes af. Denk bijvoorbeeld aan het afscheiden van de nieuwe aanbouw, of het afschermen van het kantoortje aan de woonkamer. Het glas zorgt ervoor dat u nog betrokken bent bij de aangrenzende ruimte, maar toch een afzonderlijke ruimte met eigen functie creëert.

 

Wand- en plafondmontage

Schuifdeur Olaf is zowel geschikt voor wand- als plafondmontage. Houdt er wel rekening mee dat de dragende constructie sterk genoeg is om het gewicht van de schuifdeur te dragen. Een glazen schuifdeur van 1.500 x 2.400 mm weegt namelijk 72 kg. Voor het monteren van een schuifdeur adviseren wij altijd dit met twee man te doen.

 

Inmeten en monteren glazen schuifdeuren

Het inmeten van een glazen schuifdeur is vrij eenvoudig. Op de productpagina van schuifdeur Olaf staat precies hoe u moet meten. Bij de levering van de glazen schuifdeur wordt een duidelijk en makkelijk te volgen montagehandleiding meegeleverd. Ziet u het toch niet helemaal zitten om de deur zelf in te meten en/of te monteren? Geen enkel probleem. Kies dan voor de optie inmeten en monteren en u wordt helemaal ontzorgd!