Novemberactie: gratis montage glazen deur Lars


Franeker, 30 oktober 2015 - Glazz.nl draait door! Bestel in november uw glazen taatsdeur en hij wordt gratis voor u gemonteerd! U bespaart tot wel € 439,00 op de montage! De actie is geldig op enkele, dubbele en glazen taatsdeuren met een vast zijpaneel.

Glazen taatsdeuren

De glazen taatsdeuren van Glazz.nl zijn volglazen pendeldeuren gemaakt van 10 mm gehard glas. Taatsdeuren zijn deuren die beide kanten op kunnen draaien en geen aanslag hebben. De taatsdeuren van glas zijn te bevestigen met wandscharnieren of met een boven- en onderschoen.Glazen taatsdeuren worden vaak toegepast in hallen, woonkamers, inloopkasten en kantoren (aan huis). Standaard zit er geen greep op een taatsdeur van glas, maar een mooie rvs T-greep geeft de deur van glas net even dat extraatje. Met een additioneel slot is het ook nog mogelijk om de ruimte af te sluiten.
 Glazen pendeldeur online kopen

Gratis montage op locatie

Wanneer u in november een glazen taatsdeur besteld bij Glazz.nl wordt deze gratis voor u gemonteerd* op ieder gewenst adres in Nederland en België. U bespaart tot wel € 439,00! Dus bestel nu uw glazen pendeldeur en laat hem monteren door de professional. De gratis montageactie voor glazen taatsdeuren geldt voor de enkele taatsdeur, de glazen taatsdeur met 1 zijlicht, de glazen taatsdeur met 2 zijlichten en de dubbele taatsdeur en suite.

*De novemberactie loopt tot en met 30 november 2015


Dubbele glazen taatsdeur kopen