Bouw Compleet Hardenberg

 

Franeker, 1 oktober 2014 - De Bouw Compleet is dé beurs voor de vakman. Op de Bouw Compleet laat Glazz.nl bouwend Nederland kennismaken met de het assortiment van Glazz.nl.

Kennismaken met Glazz.nl

Kennismaken met Glazz.nl? Kom volgende week op 7, 8 en 9 oktober naar stand 208 op de Bouw Compleet in de Evenementenhallen in Hardenberg. Wij informeren u ons graag over ons productaanbod en de bestelmogelijkheden voor de zakelijke afnemer.  

Bestel nu uw gratis e-tickets

GLAZZ® biedt u gratis e-tickets aan voor de Bouw Compleet die u als vakman niet mag missen. Klik hier, en bestel uw GRATIS e-ticket voor de beurs (t.w.v.      € 40,00)! UW UNIEKE CODE: 6140001436.

Bouw Compeet & SGA Vakdagen

De Bouw Compleet Hardenberg wordt dit  jaar voor het eerst in combinatie met Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen georganiseerd. Met ruim 300 exposanten en meer dan 23.000 bezoekers is dit het platform voor de gehele bouwwereld van Noord-Oost Nederland. Met een specialisme op het gebied van schilder-, en glasindustrie, afbouw en afwerking vindt de bezoeker tijdens deze vakbeurs een breder aanbod op bouwgebied gelijktijdig onder één dak

 

Kom langs en win!

Bezoek ons op stand 208, raad het gewicht van het glasblok en maak kans op een dinercheque t.w.v. € 75,00!